Sport

2007.09.26. 02:29

Finn hajósok bajnoksága

Agárd (sis) - A Velencei-tavon rendezték meg a finn hajóosztály országos bajnoki futamait. A versenyen megyei sikerek is születtek.

Silye Sándor

A viadalt az Alba Regia SC rendezte, hiszen az albás versenyzők többsége ebben a haóosztályban szerepel. Az abszolút kategóriában Hajdu Balázs, az MTK versenyzője diadalmaskodott az alba regiás Szilvássy Attila előtt. A megyei versenyzők közül Beliczay Márton (Alba Regia SC) a negyedik, Huszár Géza (Sirály VSE) az ötödik, Majthényi Szabolcs (Yacht Klub Agárd) a hatodik helyen végzett. A juniorok kategóriájában Beliczay Márton bizonyult a legjobbnak, Vágó Ferenc a hatodik lett. A mastersek között Szilvássy az aranyérmes, Varga Lajos harmadik, Sipos Péter az ötödik, Ódor Lajos a hatodik. Az 50 év fölöttiek, a grand mastersek mezőnyében Sipos Péter a bajnok Ruffi Miklós és Beliczay Tamás előtt (valamennyien Alba Regia SC).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!