Sport

2013.08.14. 13:23

Fehérvári futsalosok Veszprémben

Az előző szezonban az NB II-es futsal bajnokságban ezüstérmet szerző Fehérvár Futsal több játékosa is felhívta magára az első osztályú csapatok figyelmét. Az eddigi vezetőedző Reveland Zoltánt ketten is követték Veszprémbe.

Káldor András

Reveland Zoltán után Mudra Ákos, valamint Végvári Ádám is a Futsal Club Veszprém csapatához igazol. Mudra a 2012/13-as idényben 21 mérkőzésen lépett pályára, és nyolcszor vette be az ellenfelek kapuját.

Mudra Ákos

- Amikor elkezdtem a futsalt, csak álmodni mertem arról, hogy egyszer NB I-es játékos lehetek. Köszönöm a Fehérvár Futsal csapatának, és vezetőségének, hogy elindítottak ezen az úton, és amíg itt játszottam, támogattak mindenben. Jól éreztem magam Fehérváron, büszke vagyok arra, hogy tagja lehettem az NB II- ben ezüstérmes csapatnak. Sajnálom, hogy itt hagyom ezt a csapatot, de egy magasabb osztályba lépés óriási lehetőséget jelent számomra. Úgy gondolom, hogy Madarász János mellett nagyon sokat tanulhatok, és fejlődhetek, így válhatok minél jobb játékossá. Remélem mielőbb sikerül beilleszkednem az új csapatba és én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy közösen elérjük a kitűzött célokat – hangsúlyozta a búcsúzó Mudra Ákos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!