Sport

2013.08.06. 22:00

Puskás Akadémia: új védő érkezett

Felcsút - Huszonkét éves középhátvéddel erősített a Puskás Akadémia FC. A francia Wagué Mamadou hároméves írt alá Felcsúton. Korábban Debrecenben játszott, de csak az NB II-es csapatban kapott lehetőséget. A futballista ingyen érkezett előző klubjától.

Matók János

Fotó: PFLA.hu

Lubos Hajdúch és Bertus Lajos után egy francia belső védő, Wagué Mamadou a Puskás Akadémia FC harmadik nyári igazolása jelent meg a hír a klub hivatalos honlapján, a pfla.hu-n. A gyors és atlétikus hátvéd 2009. február 7-én a Le Mans színeiben mutatkozott be a francia első osztályban, ahol további három mérkőzést játszott. Mamadou később futballozott a Metz csapatában is, majd 2013-ban Magyarországon folytatódott a karrierje, a Debrecen szerződtette, jóllehet a DVSC első csapatában nem kapott lehetőséget. Az NB II-ben szereplő DVSC II-ben háromszor lépett pályára bajnoki mérkőzésén. Debrecen után Felcsúton próbajátékon győzte meg Benczés Miklós vezetőedzőt és a szakmai stábot, hogy erősítést jelenthet. Wagué Mamadou 3 éves szerződést írt alá Felcsúton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!