Sport

2014.01.30. 14:40

Somogyi már nem haragszik

Székesfehérvár - Nagyszerű játékkal győzött az Alba Fehérvár a Paks elleni NB I-es kosárlabda rangadón. Volt egy csúnya jelenet, amikor a paksi Tóth különös masszázst alkalmazott Somogyi Gergelyen.

Matók János

A lelátó távolabbi pontjáról csak annyit lehetett látni, hogy a paksi Tóth Ádám ütő mozdulatot tett Somogyi Gergely felé, s ezért mindössze technikait ítéltek ellene. Pedig sokkal több történt.

- Ilyen dolog utoljára talán az NB II-ben, fiatal játékosként történt velem - emlékezett vissza a szerdai afférra az Alba centere. - Azt történt, hogy leszedtem egy támadó lepattanót, s ez nem tetszett Tóthnak, aki különös módon próbált elégtételt venni. Hogy finoman fogalmazzak, az ujjával hátulról prosztata masszázsra készült. Próbáltam elnyomni a kezét, erre ellökött, és meg akart pofozni. Ki is állíthatták volna, de csak technikait ítéltek ellene. Felkészültem Ádámból, hiszen régóta ismerem, ezért nem vettem fel a kesztyűt. Durva dologhoz folyamodott, de már nem haragszom rá, ez benne van a játékban, nem tudta kontrollálni magát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!