Vadkendert nevelgetett a tinilány

Aki a virágot szereti... Egy fiatal lány gondosan nevelgette szobanövényét, de édesanyjának gyanús lett a kis palánta. Kiderült, vadkendert gondozott, s néha füvezett is.

feol.hu

Édesanya tett bejelentést a rendőrségen, mert lánya szobájában egy cserépben kábítószergyanús növényt talált. A cserepes növényt a fölötte bekapcsolt lámpa melengette. Az ercsi tinilány bevallotta, hogy már füvezett néhányszor, és azt is elárulta kitől kapta a magokat, amiből a növényt nevelte

Az édesanya bejelentését követően a rendőrök megállapították, hogy valójában vadkendert nevelgetett a lány. A 17 éves tinilány kérdésre nem tagadta, hogy már 10-15 alkalommal szívott füvet, amit egy ercsi férfitől kapott. A szobában megtalált növényt is abból a magból nevelte, amit a férfi adott neki. A lány szobájában talált növényt, cigarettapapírt, dohányterméket, nylon tasakot lefoglalták a rendőrök, de házkutatást tartottak a megnevezett férfi lakásán is. Ott vadkendert, valamint feltehetően pszichotrop hatású gombát találtak a nyomozók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!