Lehet jelölni Építőipari Nívódíjra

Székesfehérvár - Sajtótájékoztatón ismertette az idei Építőipari Nívódíj jelölésének feltételeit a bírálóbizottság négy tagja.

Kocsis Noémi

Kiss József, az ARÉV Baráti Kör Egyesület elnöke elmondta: várják a város lakosainak, szervezeteinek, közösségeinek jelölését olyan 1950. után megvalósult épületekre, épületegyüttesekre, építőipari-műszaki alkotásokra (például hidak, erkélyek), melyek magas színvonalúak, legalább öt éve használatbavételi engedéllyel üzemelnek, a környezetükkel harmonizálnak, valamint üzemeltetésük és karbantartásuk mintaszerű és példaértékű. A díjazott építészeti alkotások tulajdonosa, üzemeltetője az elismerést a május 28-i díjátadó után márványtáblával hirdetheti. A jelöléseket április 11-én 16 óráig lehet leadni a polgármesteri hivatalban, vagy oda levélként címezve, Építőipari Nívódíj megjegyzéssel. Idén e-mailben is jelölhetünk a [email protected] címen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!