Két autó ütközött a 63-as főúton, hárman sérültek meg (frissítve 16.05)

Fejér megye - Baleset történt csütörtök reggel a 63-as főúton Sárbogárd és Felsőkörtvélyes között. Két autó ütközött, a balesetben hárman sérültek meg, őket a fehérvári kórházba szállították. A helyszínen több kilométeres dugó alakult ki mindkét irányban.

feol.hu

Az elsődleges adatok alapján egy BMW volt az, ami Ságbogárd felől Székesfehérvár felé közlekedett, amikor a főutat keresztező Hadi útról a BMW elé kanyarodott egy másik személygépkocsi, egy Jaguár, aminek sofőrje nem adott elsőbbséget a főúton közlekedőnek, így a két autó összeütközött - adta hírül a rendőrségi portál.

A BMW sofőrje észlelve a Jaguárt, satufékezett, majd a nyomvályús út keresztbefordította az autót, és így az a jobb oldalával nekiütközött a másik gépkocsi szintén jobb oldalának.  

A BMW 26 éves sofőrje könnyen sérült, mint ahogy a Jaguár női sofőrje is. Viszont a mellette ülő 17 éves fia nyolc napon túl gyógyuló kulcscsonttörést szenvedett. Mindhármukat a fehérvári kórházban ápolják.   

Mivel a roncsok az utat teljes szélességében elfoglalták, a rendőrök a főút balesettel érintett szakaszát a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére - 10 óra 50 percig - teljes szélességében lezárták. Ezt követően félpályán indulhatott meg a forgalom. A főút teljes szélességében 11 óra 30 perckor szabadult fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!