Utcai balhé - túl lassan ment az Audi?

Egy dunaújvárosi férfi tett bejelentést hétfőn délután, hogy Rácalmáson, a Martinász utcában egy Audi és egy Citroen sofőrje összeszólalkozott egymással, majd össze is verekedtek.

feol.hu

A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol kiderült, hogy az Audit és a Citroent vezető férfiak között azért alakult ki vita, mert az Audis a megengedett 30 km/h-s sebességnél is sokkal lassabban haladt az úton, ami nem tetszett a mögötte haladó Citroen sofőrjének, aki sietett volna. Így az előtte haladó autóra többször rádudált és mellé is ment, majd közben kiabált neki. Miután az Audi sofőrje felhajtott saját kocsibejárójára, a Citroen vezetője is leparkolt a közelben, majd mind a ketten kiszállva az autóból veszekedni kezdtek egymással. Az Audi sofőrje ezt követően ütötte meg többször a másik gépkocsivezetőt úgy, hogy annak nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek.   

A 44 éves rácalmási férfit így a rendőrök előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd szabadon engedték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!