Mikulás-napi mosolyakció szaloncukorral

Székesfehérvár - Mikulás napján a rendőrség is humorosabbra fogja a fegyelmezést: a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei a parkolókat járva jutalmazzák vagy büntetik az autósokat, attól függően, hagytak-e feltörésre, lopásra csábító tárgyat az autóban vagy sem.

feol.hu

Láthatósági mellénybe öltözött rendőrök lepték el Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Mór, Sárbogárd és Gárdony bevásárló központjai előtt a  területet. A bűnmegelőzési szakemberek azt figyelték, hogy a gépkocsi-tulajdonosok gondosan elpakoltak-e autóik utasteréből, vagy figyelmetlenül  elől hagyták értékeiket.  Korábban ugyanis gyakran  tapasztalták, hogy sokan óvatlanok, és szem előtt hagyják a táskákat, pénztárcákat, értékesebb tárgyakat. Akiknél ezt látták, azokat figyelmeztették, és virgácsot osztottak nekik, illetve figyelemfelhívó szóróanyagot adtak át részükre, míg amelyik autótulajdonosnál semmi értéket nem találtak az utastérben, azt szaloncukorral jutalmazták.  A szaloncukrokat és a virgácsokat mindegyik városban a nagyáruházak ajánlották fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!