Csütörtöki színes hírek

2024.07.11. 08:00

Az angolok győztes gólját jegyző csatár csinos párja is elvarázsolta a szurkolókat

Alábbi hírfolyamunkban friss információkat talál a labdarúgó-Európa-bajnokságról.

MW

Forrás: Ellie Anderson Instagram-oldala

Az angolok győztes gólját jegyző csatár csinos párja is elvarázsolta a szurkolókat

A holland-angol mérkőzés ahőse az Aston Villa támadója, Ollie Watkins volt, aki a rendes játékidő hosszabbításában csereként állt be és döntötte el az összecsapást. 

Az angol csatár a futballpályán kívül is boldog, ez életét 2018 óta a gyönyörű belsőépítésszel Ellie Andersonnal osztja meg – tudta meg az Origo

Forrás: Ellie Anderson Instagram-oldala

A sztárpárnak két gyermeke van, Amara May és Marley – írja a The Sun.

Ellie Anderson a közösségi médiában is nagyon aktív, számos fotót oszt meg a közös életükről, na meg meg a szexi képek sem maradhatnak el. Nem is csoda, hogy közel 30 ezren követik az angol focistafeleséget az Instagramon.

További képekért kattintson IDE

A korrekorder spanyol játékos kihagyta a csütörtöki edzést

Jesús Navas, a németországi labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjére készülő spanyol válogatott védője kihagyta a csütörtöki edzést. A 38 éves és 231 napos Jesús Navas a legidősebb játékossá lépett elő, aki együttesével valaha is bejutott az Eb-elődöntőbe.

Egyelőre bizonytalan, hogy kedden a franciák elleni elődöntőben az 58. percben lecserélt Navas tudja-e vállalni az angolok elleni finálét. Amíg a csapat tréningezett, ő külön munkát végzett.

Az elődöntőben sárga lapok miatt hiányzó Daniel Carvajal viszont visszatérhet, így várhatóan a kezdőben kap helyet.

Hátvédtársuk, Dani Vivian hangsúlyozta: igyekeznek éberek maradni, és az előttük álló feladatra összpontosítanak, nem pedig az Európa-bajnoki címre.

Minden nap győztesnek érezzük magunkat, de nem Európa-bajnoknak! Nagyon nehéz út volt eddig. Tele vagyunk reménnyel, a világ legnagyobb vágyával és várom azt a pillanatot, hogy megnyerjük a meccset

– tette hozzá Vivian.

Szoboszlai Dominik műkörömként is jól mutat (videó)

Az egyik szurkoló a TikTok-oldalán osztotta meg a magyar focistáról készült alkotást – szúrta ki a Mandiner.

Örültem, hogy drukkolhattunk a magyaroknak az idei Eb-n is. Erre az alkalomra festettem egy magyar focis körömszettet a csapatkapitány, Dominik portréjával

– írta a rajongó.

@cinti_vanessa Örültem, hogy drukkolhattunk a magyaroknak az idei EB-n is újra 🇭🇺⚽️ Erre az alkalomra festettem egy magyar focis körömszettet a csapatkapitány, Dominik portrèjával 💅🎨 Következőnek jöhetne a VB 😁🤗 #foryoupage #foryou #nekedbe #foci #magyarvalogatott #magyarok #fyp #nailart #portrait #szoboszlai #szoboszlaidominik ♬ Euro 2024 Song - Football Poet

Az angol focilegenda az Eb-n szakért, szexi lánya viszont inkább a nyaralást választotta

A Newcastle ikonja, Alan Shearer a BBC állandó szakértőjeként a média világában is megmutatja tehetségét, jelenleg a 2024-es Európa-bajnokságról.  

Chelsea v Liverpool: The Emirates FA Cup Final
Alan Shearer
Forrás: AFP

Az angol legenda csinos lánya nem követi a helyszínen a németországi torna eseményeit, inkább bikiniben kápráztatja el a rajongóit franciaországi nyaralása alatt. Hollie Shearer párja az angol rögbisztár, Joe Marchant – írja az Origo.

Hollie Shearer Instagram-oldala

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában