Bulvár-celeb

2024.06.15. 09:38

Részletek derültek ki Tompos Kátya temetéséről

A 41 éves korában elhunyt színésznőt szűk családi körben kísérik utolsó útjára.

MW

Tompos Kátya

Forrás: MW bulvár

Fotó: Canon Hu.

Tompos Kátya május 31-én hagyott itt bennünket. A kivételes tehetségű színész-énekesnő halála az egész országot megdöbbentette, hiszen nagyon sokan szerettek volna segíteni a gyógyulásában. Sajnos azonban későn derült ki a nyilvánosság számára, hogy nagy a baj, és hiába volt az összefogás, minden jószándék, Kátyával együtt mindannyian elvesztettük ezt a csatát.

A gyönyörű színésznőért június 7-én gyúltak gyertyák azon a megemlékezésen, amelyet a színésznő barátai szerveztek a nagyközönség számára. A Várkert Bazár Neoreneszánsz kertjében tartott virrasztáson több százan vettek részt. 

HM108930
Kátyától szűk körben búcsúzik a családja
Fotó: Hegedûs Márta / Forrás: MW bulvár

A közönségkedvenc búcsúztatójának  ez volt a nyilvános része, a családja szűk körben búcsúzik Kátyától. 

A Bors úgy tudja, hogy a család hamarosan hivatalos tájékoztatást is kiad.

A színésznő menedzsere és egyben közeli barátja ezt nyilatkozta: "Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást. Éppen azért rendeztük a múltkori virrasztást, hogy mindenki, aki szerette, méltó módon elköszönhessen tőle" - derül ki az Origo cikkéből.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!