Bulvár-celeb

4 órája

Csuti szerelme nem rejtette véka alá: ilyen a viszonya párja gyermekeivel

Sudár Bianka végre őszintén elmondta, hogyan fogadta őt Medox és Nina.

MW

Csuti és Bius

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

Egy válás soha nem könnyű, és a legtöbb esetben megviseli a gyerekeket. Csuti Kulcsár Edinával közös gyerekeinek, Medoxnak és Ninának szerencséjük volt abban, hogy szüleik törekedtek a jó viszony megőrzésére azért, hogy a gyerekek ne sérüljenek. Talán ez lehet az oka annak, hogy könnyebben elfogadták Csuti és Edina új párjait. 

G.w.M ugyan még soha nem nyilatkozott arról, hogyan jön ki felesége előző házasságából született gyerekeivel, azért azt láthatjuk, hogy szinte mindenhová együtt mennek, mindent együtt csinálnak, ami arra utal, hogy Medit és Ninát már-már saját gyerekeinek tekinti. 

Sudár Bius viszont elmondta, milyen a viszonya a gyerekekkel. Csuti szerelme ugyanis nemrég kérdezz-feleleket tartott rajongói számára, és egyikük azt a kérdést tette fel, hogy jól kijön-e Csuti gyerekeivel - írja a Metropol. 

Igen! Ők nagyon nyitottak és közvetlenek voltak már a legelejétől kezdve, ebből a szempontból szerintem könnyebb volt, hogy picik

– magyarázta Bius.

Egy korábbi válaszában azonban bevallotta, hogy bár az elején voltak nehézségek, de mindent meg tudtak oldani, és hogy Csutival már beszélgettek házasságról és gyermekvállalásról. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!