Bulvár-celeb

2 órája

Tárt karokkal várnák a közös babát Tóth Gabiék

Az énekesnő szerint Papp Máté Bence született apuka. A pár szerint közös projektjükben, a nyári hagyományőrző gyermektáborukban kiteljesedett a kapcsolatuk.

MW

Papp Máté Bence és Tóth Gabi

Forrás: MW bulvár

Fotó: Ladóczki Balázs

Nagy fába vágta a fejszéjét az énekesnő és táncos párja a nyáron. Tóth Gabi és Papp Máté Bence a feszültséggel és fáradtsággal teli pillanatok ellenére is úgy érzik, megérte a sok szenvedés, hiszen a táborban több mint harminc gyermek élvezi azt, amit ketten megálmodtak.

Ilyen autentikus, hagyományőrző légkörben kezdődött a kapcsolatunk tavaly Erdélyben, ez pedig mindkettőnk életében fontos alapelv, így lényegében az egyéves évfordulónkat ünnepeltük most ezzel a táborral

– mondta el Máté a hot! magazinnak.

A táncos úgy véli, kemény feladatot vettek magukra, de amikor mosolyogni látják a gyerekeket, érzik, hogy megtérült a sok munka, amely nemesíti a lelküket.

„Sajnos az elmúlt időszakban elég komolyan bántottak bennünket, és rá kellett jönnünk, hogy sok rosszakaró ember van a világban. Bátran állíthatjuk, hogy aki elhozta a gyermekét a mi táborunkba, hatalmas biztonságban tudhatta, hiszen olyanokat is figyelembe vettünk, amit egyébként nem is biztos, hogy kellene ilyen körülmények között. Nonstop orvosi szolgálatot biztosítottunk, illetve egy men­tál­hi­gié­nés szakember is jelen volt, tehát a testi és a lelki jólétre egyaránt figyeltünk” – mesélte a táncos.

Gabi kislánya, Hannaróza nem vett részt a táborban, mert éppen az apukájával nyaralt külföldön.

 

Ilyenkor lényegében nekünk van a legtöbb gyerekünk, Máté pedig nagyon apuka típus. Nem kell, hogy szülessen gyereke, mert Han­ni­val is csodálatosan bánik, tehát megvan benne ez a fajta hajlam és a nyitottság. Jól beszél a gyerekek nyelvén, és ez nagyon ritka

– magyarázta Tóth Gabi.

Jöhetne a baba

Az énekesnő már a tábor kezdetekor otthonosan mozgott a sokgyermekes közegben, így azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Mátéval hamarosan bővítsék a családot.

„Nos… erre a kérdésre a nagymamám örök érvényű szavaival tudnék válaszolni: Jön, ha jönnie köll”

– mondta Gabi.

Hogy min gondolkodik még az énekes-táncos pár, kiderül a Bors cikkéből. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!