Bulvár-celeb

2 órája

Ez volt Tóth Andi legkínosabb randija

Tóth Andi egy modell fiúval randizott, nem sikerült jól a találka.

MW

Fotó: Bors / Máté Krisztián

Tóth Andi szerelmi életéről mostanában nem sokat tudunk. A gyönyörű énekesnő sokáig alkotott egy párt Marics Petivel, nagy volt a szerelem, a fiatalok össze is költöztek, ám végül szakítottak.

Marics Petit azóta több nővel is összeboronálták, köztük Kovács Gyopár színésznővel is, aki több ValMar koncerten is ott volt, ám Gyopár egy ideje már más oldalán találta meg a boldogságot.

Bár Tóth Andi mostanában nem köti az emberek orrára, hogy éppen randizik-e valakivel, a Bors találata szerint a legkínosabb randiját a napokban elmesélte.

"Elhívott a srác sétálni, mondom de jó, végre csak sétálunk. Alapból nem volt a típusom, nem szeretem a szőke srácokat, na ő az volt, ráadásul hosszú hajjal. Úgy nézett ki, mint Tarzan. Na, mindegy, elmentünk sétálni. Én nem vagyok ez a mindenáron te fizess, mert én ki tudom fizetni magamnak, köszönöm szépen. Viszont ha randizunk, akkor nyilván jól esik egy nőnek, ha felajánlják ezt. Én pedig éheske voltam, úgyhogy bementünk a Mekibe, ahol kértem egy adag sültkrumplit. 

Éreztem, hogy nem szeretne fizetni, mert miközben én vártam a számlára, ő andalgott valahol. Ennek ellenére beleevett a sültkrumplimba, de ez még nem minden..."

– mesélte a videójában Tóth Andi, aki azt is elárulta, ezután még rosszabbra fordult a randi.

"Nem volt meg a kémia köztünk, úgyhogy nem sajnáltam, de egyszer csak a semmiből odajött egy csaj kiabálva. 

Először nem tudtam, hogy mi van: hozzám jött vagy hozzá? Néztem a csávóra, egy k***a szót nem bírt kimondani. Mondom: a barátnőd? Azt válaszolta, hogy nem, a csaj meg teljesen kifordult magából."

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!