Bulvár-celeb

2 órája

Szívszorító üzenetet hagytak Tompos Kátya sírján

Tompos Kátya május végén hunyt el, temetése teljes titokban zajlott.

MW

Fotó: Móricz-Sabján Simon

Május végén, alig 41 évesen meghalt Tompos Kátya. A súlyos beteg színésznőnek egy egész ország szurkolt, hogy legyőzze a gyilkos kórt, gyűjtést is rendeztek, hogy a színésznő megkapja a külföldi kezelést, amely segíthetett volna rajta, sajnos azonban Kátya szervezete feladta a harcot.

Tompos Kátya temetésére egy hónappal ezelőtt került sor a Farkasréti temető művészparcellájában, a nyilvánosság kizárásával. A színésznő sírjáról a szertartás után több fotó is napvilágot látott, mi is megmutattuk a szívszorító látványt.

A sírt fehér rózsák és koszorúk borították, a keresztre pedig ezt vésték: „Szeretünk Kátya”.

Egy hónappal később a Farkasréti temetőben járt a Bors egyik olvasója, aki lefotózta, milyen állapotban van most Tompos Kátya sírja.

Mint írták, a koszorúkat és a virágokat eltakarították, valaki pedig egy fekete-fehér fotót tett a sírra, ezzel a szívszorító, tollal írt üzenettel: „Nagyon hiányzol, Kátya!”

 

Szívszorító üzenetet hagytak Tompos Kátya sírján
Fotó: Bors / Olvasói fotó

Tompos Kátya sírköve valószínűleg nemsokára elkészül, bár néhány esetben egy évet is várni kell arra, hogy a föld megfelelő állapotba kerüljön egy méltó emlékmű felállításához.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!