Bulvár-celeb

2 órája

Gáspár Evelin ismét olyasmit posztolt, amibe durván belekötöttek a kommentelők

Győzike lánya azon celebek közé tartozik, akinél posztról posztra változik a követői véleménye. Tegyen közzé bármit, mindig kap hideget-meleget, .

MW

Gáspár Evelin

Forrás: MW bulvár

Gáspár Evelint sokszor dicsérik az alakja, illetve az elképesztő fogyása kapcsán, ugyanakkor számtalanszor kap éles kritikát is. Úgy tűnik, ezúttal az utóbbi történt, pedig ő csak egy jól sikerült képet szeretett volna kitenni az Instára, megtámogatva egy kis életbölcsességgel - írja cikkében a Ripost.

20231125_Gaspar csalad_MG_0122
Evelin bármit tesz közzé a közösségi médiában, az mindig megosztja az embereket
Forrás: MW bulvár

"Amint eldöntötted, hogy többet érsz, az univerzum elkezd ajtókat nyitni előtted, és mindez valósággá válik" – írta. Valószínűleg akkor követte el a hibát, amikor mindezt nem az anyanyelvén, hanem angolul tette közzé. Ez pedig többeknek nem tetszett.

"Kedves Evelin, elfelejteni magyar beszéd?" – kérdezte valaki cinikusan, más szerint Evelin csak "játssza az eszét", de volt olyan kommentelő is, aki egyenesen ezt írta: "De el vagy ájulva magadtól. De mire??? Nem értem."

Természetesen voltak, akiket nem zavart az angol képaláírás, és inkább a celeblány szépségét dicsérték.  

A kérdéses posztot, amelynél azóta korlátozták a hozzászólás lehetőségét, ide kattintva lehet megnézni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!