Hasonlóság

2 órája

Jákob Zoli megmutatta a testvérét

A születésnapja alkalmából tett közzé egy közös fotót, 4 év van közte és a bátyja között.

MW

Forrás: Instagram

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán rendszeresen segít a bajba jutott családoknak, illetve értékes ajándékokkal lepi meg azokat a fiatalokat, akik követik őt a közösségi oldalán. Ezekről a megható esetekről számtalan videó készült már, a híresség örökre bebizonyította, hogy aranyból van a szíve - írja a Metropol.

Jákob Zoli magánéletéről viszonylag keveset lehet tudni, de az biztos, hogy van egy 4 évvel idősebb testvére, akivel annak idején nem igazán jöttek ki egymással, viszont az évek alatt nagyon jó lett a kapcsolatuk, sőt, az üzletember bátyja jelenleg is neki dolgozik, és rendszeresen ott alszik nála – olyankor pedig nosztalgiáznak, főznek, jól érzik magukat együtt.

Jákob Zoltán testvére most ünnepelte a születésnapját, ennek örömére a híresség kirakott egy közös posztot, amiben megmutatta, hogyan is néz ki a bátyja.

Boldog kerek szülinapot édes bátyám!🎂🥳Éljenek a 40-esek😉😎

– írt Jákob Zoli.

A kommentelők is tömegesen kívántak boldog születésnapot Jákob Zoltán testvérének, aki sokak szerint nagyon hasonlít az üzletemberre, de azér így is meg lehet különböztetni őket.

Itt lehet megtekinteni Jákob Zoli posztját, amiben megmutatja a ritkán látható bátyját, akivel ráadásul ugyanolyan pólóban vannak:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!