Bulvár-celeb

3 órája

Szörnyű, ami Lajsz Andrással történt

Felesége halála óta nem találja önmagát, Lajsz András. Majdnem belehalt a gyászba.

MW

Forrás: Bors

Szirénázó mentő száguldott a kórházba augusztus 5-én Lajsz Andrással! A koktélkirály 3 hónappal ezelőtt, május végén vesztette el imádott feleségét, Barta Zsuzsát, a gyász pedig teljesen maga alá temette őt. A korábban életerős, az élet nehézségein csak nevető 

Lajsz András felesége halála után magába roskadt, naphosszat csak álldogált az érdi temetőben néhai neje sírjánál, és nem tagadja: még olyan gondolat is megfogalmazódott benne, hogy szíve szerint Zsuzsa után menne.

Talán ezért is történhetett, hogy augusztus 5-én, este 11 óra körül rosszul lett otthonában. Annyi ereje és lélekjelenléte szerencsére még volt, hogy tárcsázza a mentőket, akik azonnal a legközelebbi kórházba szállították őt. Az orvosok megállapították: szívinfarktust kapott, immáron a hatodikat.

– Mit mondjak, nagyon rosszul vagyok.

 Annyira Zsuzsi után akartam menni, hogy kaptam még egy infarktust. Műteni szerencsére nem kellett, de kaptam egy katétert. Hazaengedtek az orvosok, de arra figyelmeztettek, hogy a következő ilyennél már nem úszhatom meg a nyitott szívműtétet. 

Beutaltak a balatonfüredi szívkórházba egy háromhetes rehabilitációra, elméletileg ezen a héten kellett volna befeküdnöm, de most dolgozom, szóval ezt elhalasztottam. Október közepén fogok lemenni három hétre! Már nem akarok Zsuzsi után menni, itt vannak a gyerekeim. Már felnőttek, az igaz, de akkor is a gyerekeim. Be fogok feküdni, lesz, ami lesz

– sóhajtott Lajsz András, akinek immár hat infarktussal a háta mögött be kell látnia, hogy nagyon komolyan kell vennie az egészségét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!