Bulvár-celeb

2 órája

Sztárban sztár All Stars: teljesen új szabályokkal érkezik a műsor

Az eddigi évadok legendás versenyzőivel jön a Sztárban sztár All Stars a TV2-n.

MW

Fotó: TV2

Már nem kell sokat várni, szeptember 7-től újra felgyúlnak a reflektorok fényei, és Tilla műsorvezetésével elindul a heteken át tartó verseny a Sztárban sztár stúdiójában. A TV2 nagy sikerű műsor 10. évadával tér vissza, és az ikonikus zsűritagok mellett az előző szériák legendás versenyzőivel is találkozhatnak a nézők. 

Fotó: TV2

Azokkal az énekesekkel, akik elképesztő produkcióikkal egyszer már bizonyítottak, ám most újra összecsapnak, hogy kiderüljön, ki nyeri el közülük a legsokoldalúbb előadónak járó elismerést. A jubileumi évad különlegessége az is, hogy a nyitóadásokban 24 énekessel találkozhatnak majd a nézők. 

Az ország házibulija a premier hétvégén egyből dupla élő show-val indul, szeptember 7-én és 8-án, szombaton és vasárnap is vár Tilla mindenkit a képernyők elé.

Az eddigi évadokban számtalan versenyző bizonyította, mennyire tehetséges átalakulóművész, legyen az női vagy férfi, hazai vagy külföldi előadó, akinek a bőrébe kellett bújnia, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel a képernyő előtt ülőknek és a zsűripult mögött helyet foglalóknak egyaránt. Az idei Sztárban sztár All Stars szeretné az eddigieket is felülmúlni, az élő show-k minden eddiginél nagyobb szereplőgárdával indulnak, 24 elismert előadó produkciói váltják majd egymást a színpadon.

Akik pedig garantálják mindezt, a női előadók közül: a 2. szériából Keresztes Ildikó, Oláh Ibolya, akit a legutóbbi szezonban láthatott a közönség, az egyik legemlékezetesebb alakításával, anno Jennifer Hudsonként is színpadra lépő Király Linda, Tóth Gabi, Tolvai Reni, Gubik Petra, az egyetlen női nyertes, Völgyesi Gabi a 6. évadból, Sári Évi, aki többek között Vikidál Gyulaként bűvölte el a TV előtt ülőket, Cserpes Laura, Opitz Barbi és Orsovai Reni, aki jelenlegi egyik vetélytársát, Tóth Gabit is alakította a 8. szezonban. De minden bizonnyal nagy szenzáció lesz a Puskás Peti és Dallos Bogi házaspár szereplése is.

Peti mellett a férfiak közül szintén örömmel vállalta újra a szereplést: a 2. évad nyertese, Pál Dénes, Vastag Tomi, Hevesi Tamás, Oláh Gergő, az ezelőtt Korda Gyurit is megformáló Emilio, Szabó Ádám, a 7. szezon győztese, Kiss Ernő Zsolt, Sipos Tomi, Zámbó Krisztián, aki például egy zseniális Csepregi Éva-produkcióval is mosolyt csalt már korábban az arcokra, illetve Péter Srámek és Trap kapitány is.

Az énekeseknek hétről hétre el kell varázsolniuk a zsűrin, azaz Liptai Claudián, Lékai-Kiss Ramónán, Hajós Andráson és Stohl Andráson kívül a nézőket is az átalakulásukkal, hiszen a továbbjutás és a végső győzelem most is a közönség kezében van. Mindezek mellett teljesen új szabályok, soha nem látott izgalmak várhatóak, a sztárok ezúttal párbajszituációkban mutathatják meg, ki mennyire briliáns átváltozóművész.

A Sztárban sztár All Stars online riportere a Mokka műsorvezetője és a TV2 Klub nagykövete, Szabó Zsófi lesz, aki az élő show-k alatt rengeteg izgalmas interjút készít majd a zsűrivel, a versenyzőkkel és Tillával is. Illetve általa betekintést nyerhetnek a nézők a kulisszák mögé is. Érdemes lesz tehát az adások ideje alatt a TV2play.hu-ra is ellátogatni.

Sztárban sztár All Stars premier hétvége szeptember 7-én és 8-án a TV2-n!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!