Bulvár-celeb

2 órája

Ördög Nóra elárulta: ekkor a legboldogabb

Ördög Nóra őszinte vallomást tett külsejéről.

MW

Fotó: TV2 / hot magazin

Ördög Nóra évtizedek óta a képernyőn van, hozzászokott, hogy szebbnél-szebb ruhákban és csodás sminkekben áll kamera elé.

A gyönyörű műsorvezető imádja a szépségápolási termékeket, kiskorában, versenytáncosként is gyakran volt rajta smink. Ördög Nóra és édesanyja még egy sminktanácsadásra is ellátogattak közösen, amikor Nóra még kislány volt.

Ördög Nóra magán a natúr sminkeket szereti, a barnás árnyalatokért rajong főleg, ám férjének, a fotós Nánási Pálnak a vadabb sminkek is bejönnek. 

Nánási Pál azt is nagyon szereti, amikor felesége lemossa magáról a festéket, és persze akkor is gyönyörűnek tartja, ha nincs rajta smink.

Ördög Nóra is így van ezzel, hiszen elárulta, a munkája miatt annyit sminkelik, hogy igazából akkor a legboldogabb, ha nincs rajta smink. Igaz, egy kis pirosítóra ezeken a napokon sem mond nemet, és arra is nagyon figyel, hogy ajkai hidratáltak legyenek.

„A munkámból kifolyólag is annyira sok olyan helyzet van, amikor profi kezek közé kerülök, és nagyon szép sminkeket viselek, hogy a hétköznapokon most már nagyon szeretem a sminkeletlen arcomat viszontlátni a tükörben. A kicsit nyugalmasabb arcomat, ami elindít bennem egy olyan folyamatot, hogy ma béke van, ma a családdal vagyok, ma irodista vagyok, bármi vagyok.” – mondta Ördög Nóra a life.hu-nak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!