Krimi

2024.05.28. 12:46

Kiderült, hogyan búcsúznak a verőcei hajóbalesetben meghalt testvérpártól

Ép ésszel felfoghatatlan, mit él át annak a fiatal testvérpárnak a családja, akik egyszerre haltak meg Verőcénél a tragikus hajóbalesetben.

MW

Hét fiatal ember életébe került ez a szörnyű baleset

Forrás: BRFK Budapesti Rendőr-főkapitányság

Püspökladányban helyezik örök nyugalomra a verőcei hajóbalesetben elhunyt testvérpárt: Adriánt még a tragédia éjjelén megtalálták, Dia holttestét múlt hét csütörtökön adta vissza a Duna – írta a haon.hu. A vármegyei hírportál közlése szerint május 31-én, pénteken búcsúznak el a testvérektől a püspökladányi köztemetőben.

Adriánt még a tragédia éjjelén megtalálták, Dia holttestét múlt csütörtökön adta vissza a Duna. A verőcei hajóbaleset hét áldozatot követelt.

Minden áldozatot megtaláltak

A május 18-án, Verőce térségében történt hajóbalesetben heten vesztették életüket, amikor a Dunán egy motorcsónak szállodahajóval ütközött.

A kishajó nyolc utasa közül egyetlenegy ember élte túl a szörnyű balesetet, az olasz állampolgárságú férfinak a súlyos sérülései ellenére sikerült a partra jutnia. 

Kicsivel később megtalálták egy férfi holttestét Verőcétől délre a Duna-parton, majd egy női holttestre bukkantak a Megyeri hídnál. Az ekkor megtalált 39 éves Adrián húgát még napokig keresték a szakemberek.

Múlt szerdán találták meg a harmadik áldozat, egy 19 éves fiatalember holttestét Vác és Sződliget között, csütörtökön pedig Sződligetnél egy 28 éves fiatal nő holttestére bukkantak, vagyis Diára, a püspökladányi lányra. Az ötödik áldozat, egy 39 éves férfi holttestét Gödnél, a Duna bal partján találta meg a Katasztrófavédelem hajós kutatóegysége pénteken. Vasárnap Szigetújfalu közelében adta vissza a Duna a baleset hatodik áldozatának, Olivérnek a holttestét. Hétfőn pedig a hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét találták meg a kutató-mentők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!