Országos döntő

2024.06.04. 06:00

Ismerje meg a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játék Vas vármegyei jelöltjeit és szavazzon!

Újabb fontos szakaszához érkezett a K&H Mozdulj! – az év tesitanára játéka. A Magyar Diáksport Szövetség és a Mediaworks közös kampányában ez már az országos döntő, ahol az Ön szavazata is számít! Vármegyéről vármegyére haladva mutatjuk meg a jelölteket, de szavazni természetesen valamennyi versenyzőre tud, akár naponta is! Ma a Vas vármegyei jelöltek mutatkoznak be.

MW

Bárki szavazhat az év tesitanárára

Forrás: Magyar Diáksport Szövetség

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Ismerje meg a tesitanárokat:

30 év alattiak: Bátorfi Kristóf / Körmend / Olcsai-Kiss Zoltán Általános Iskola

Bátorfi Kristófnak hívnak. 26 éves vagyok. Jelenleg Körmenden az Olcsai-Kiss Zoltán Általános iskolában tanítok. Szombathelyen, az ELTE Savaria Egyetemi Központ osztatlan tanár képzésén szereztem diplomát, ami csupán 2,5 éve volt.

Kisiskola kategória: Vágusz Arnold / Jánosháza / Batthyány Lajos Általános Iskola

2011 szeptembere óta tanítok az iskolában. Már kisgyerekkorom óta a sport fontos helyet töltött be az életemben. Általános iskolában Sümegen, majd középiskolába is sport tagozatos osztályba jártam Szombathelyen. A sport és a gyerekek szeretete miatt jelentkeztem főiskolára testnevelő-edző alapképzésre, ahol 2010-ben végeztem Szombathelyen, majd ugyanitt testnevelő-egészségfejlesztés tanári mesterszakon szereztem diplomát 2018 januárjában. 11 éves korom óta egyesületi szinten focizok, valamint 14 éve edzőként is tevékenykedek. Szerencsés vagyok, mert olyan pedagógusok foglalkoztak velem, akik példaképemmé váltak, s motiváltak erre a pályára. A sport azért is fontos a számomra, mert olyan szabályokat, magatartásformákat közvetít, amelyekkel az élet más területein is azonosulni tudok. Az egészséges élethez elengedhetetlen a sportolás, az edzettség.

 

Nagyiskola kategória: Berta Attila / Sárvár / Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Sárvári Turisztikai Technikum

Berta Attila vagyok. Testnevelő tanárként is aktív labdarúgó, kétgyermekes családapa. Mindenem a sport és a tanítás. Célom a mozgás megszerettetése különböző élményt adó sportfoglalkozásokon.

A 30 év alatti kategóriában ITT tud szavazni. A kisiskola kategória jelöltjeit ITT, a nagyiskola kategória jelöltjeit pedig ITT találja.

Szavazzon az összes kategóriában akár naponta, de siessen: a szavazás június 10-én zárul! Köszönjük, hogy velünk játszott!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában