Konferencia-liga

2 órája

Meccs nélkül jutott tovább a Puskás Akadémia

Ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az UEFA, mert csődhelyzet miatt elveszítette játékosainak többségét és a bajnokságtól is visszalépett.

MW

Komáromi György örül a góljának, mellette csapattársa, Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A Puskás Akadémia FC mérkőzés nélkül jutott tovább a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójából, mert ellenfelét, az ukrán SC Dnyipro-1 csapatát kizárta az európai szövetség (UEFA).

Az UEFA honlapjának hétfői híradása szerint a párharc első mérkőzését és visszavágóját is 3-0-s gólkülönbséggel írták jóvá a felcsútiak javára.

Az ukrán csapatot azért zárta ki az UEFA, mert csődhelyzet miatt elveszítette játékosainak többségét és a bajnokságtól is visszalépett.

A Puskás Akadémia a Konferencia-liga selejtezőjének harmadik körében a moldovai Zimbru Chisinau és az örmény Ararat-Armenia párharcának győztesével játszik.

Nem jó szituáció, ami az ellenféllel történt, hiszen pénzügyi gondok és egyéb problémák miatt a klub megszűnik. Ez sosem jó, hiszen ez egy rendkívül erős együttes, nemzetközi szinten is neves csapat

 - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán Szolnoki Roland.

A hátvéd hozzátette, pozitív dolog, hogy meccs nélkül jutottak tovább, de még szebb és jobb lett volna úgy továbblépniük, hogy lejátsszák a két mérkőzést.

A hétvégén már bajnoki találkozónk lesz, és a selejtező következő köréig lesz még két bajnokink. Talán egy kicsit még jobban összeáll a csapat

 - magyarázta a csapatkapitány.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában