Labdarúgó NB I

2 órája

Döntetlent játszott Debrecen Kecskeméten

A Debrecen harminc percet emberhátrányban játszva döntetlent játszott a Kecskemét otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A hazaiak ezzel továbbra is nyeretlenek a mostani idényben, míg a DVSC második meccsén a negyedik pontját szerezte.

MW

Bárány Donát, a Debrecen játékosa ezúttal nem rúgott gólt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

A jó iramú első félidőben sokkal aktívabb volt a Kecskemét, jóval többet támadott és szögletekből próbált veszélyeztetni. Ezek alapján váratlanul érkezett a debreceniek vezető találata, Domingues remek egyéni megmozdulással nagy gólt „ragasztott” a jobb felső sarokba. 

A gól után sem változott a játék képe, illetve annyiban mégis, hogy veszélyesebbek lettek a hazai támadások, egy alkalommal – egy megpattanó labdával – a kapufát találták el a lila-fehérek. 

A játékrész hajrájában Kersáknak is akadt dolga, de az újabb gól a másik oldalon esett: Megyeri csak szemmel tudta követni, amikor Vágó 20 méterről, nagy erővel a kapuja jobb felső sarkába bombázott.

A szünet után nagy lendülettel tért vissza a pályára a KTE, amely rögtön egy kapufával jelezte, hogy nem elégszik meg az egy ponttal. Újabb gólt azonban ismét a vendégek szereztek egy szögletből, igaz, ezt végül VAR-vizsgálatot követően érvénytelenítette a játékvezető. 

A videobíró néhány perc múlva ismét főszerephez jutott, Ferenczi ugyanis szándékos szabálytalanságért előbb sárga, majd ezt visszavonva piros lapot kapott a bírótól.

 A DVSC emberhátrányban küzdve szervezetten védekezett és még a támadásokra is maradt ereje. Az utolsó percekben inkább a KTE volt fölényben, de újabb gól már nem esett.

  OTP Bank Liga, 3. forduló:
Kecskeméti TE-Debreceni VSC 1-1 (1-1)
-------------------------------------
Széktói Stadion, 3835 néző, v.: Csonka
  gólszerzők: Vágó (45+2.), illetve Domingues (19.)
  piros lap: Ferenczi (62.)
  sárga lap: Katona L. (30.), Szabó A. (45.), Vágó (50.), illetve Szuhodovszki (45+2.), Dzsudzsák (56.), Szűcs T. (94.)

  Kecskeméti TE:
  --------------
Kersák - Májer (Zsótér, 73.), Szabó A., Belényesi, Katona L., Zeke - Nikitscher (Lukács, 95.), Vágó, Meszhi (Helmich, a szünetben), Kovács B. (Nagy K., 73.) - Pálinkás

  Debreceni VSC:
  --------------
Megyeri - Stojkovic, Lagator, Pellumbi, Ferenczi - Dreskovic, Szuhodovszki (Szűcs T., a szünetben) - Vajda (Szécsi, a szünetben), Dzsudzsák (Victor Braga, 63.), Domingues (Sagojan, 91.) - Bárány (Silue, 75.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában