OTP Bank Liga

2 órája

Magabiztos újpesti siker a forduló nyitómérkőzésén

Az Újpest magabiztos, 3-0-s sikert aratott a vendég Debrecen együttese felett a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

MW

Mucsányi Márk, az Újpest és Dusan Lagator, a DVSC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Az első félidőben szinte minden az újpestiek kedve szerint alakult, a 20. percben egy szöglet után a védő Bese fejelt a hálóba, nem sokkal később pedig a góllövőlista éllovasa, az immáron négy találatnál járó Ljujic fejezett be egy bal oldali akciót.

A Debrecennek egyetlen igazán nagy helyzete volt, de Dzsudzsák fejese centikkel elkerülte a kaput.

Nem sokkal a fordulást követően gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa, Bese harcolt ki büntetőt, amelyet Brodic magabiztosan értékesített.

A hajdúságiak támadójátéka gyakorlatilag súlytalan volt ezen az estén, az Újpest könnyedén tartotta otthon a három pontot.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Újpest FC-Debreceni VSC 3-0 (2-0)
Szusza Ferenc Stadion, v.: Káprály
gólszerzők: Bese (20.), Ljujic (29.), Brodic (52., 11-esből)
sárga lap: Gergényi (80.), illetve Domingues (53.), Dreskovic (79.)

Újpest FC:
Piscitelli - Duarte, Nunes, Gergényi - Bese (Baranyai, 84.), Tajti (Lacoux, 77.), Geiger, Ljujic (Onovo, 84.), Tamás (Koburi, 84.) - Mucsányi (Dékei, 69.) - Brodic

Debreceni VSC:
Megyeri - Stojkovic, Dreskovic, Lagator, Ferenczi - Szűcs, Sagojan (Vajda, 54.) - Braga (Szuhodovszki, 54.), Dzsudzsák (Szécsi, 70.), Domingues - Silué

   
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában