Nagy nevekkel együtt a színpadon

2 órája

Izzasztó pillanatok Bérces Zsuzsival a Balaton partján! (videó!)

Nem akármilyen megtiszteltetés érte a fülei édesanyát, a fitnesz edzőként dolgozó Bérces Zsuzsit, hiszen Katus Attiláék mellett ő is színre lép Siófokon, a Beach Fitness Fesztiválon jövő hétvégén. A különleges mérföldkőről magát az érintetett kérdeztük, aki a rá jellemző széles mosollyal az arcán beszült a különleges felkérésről.

Kecskés Zoltán

Bérces Zsuzsi fitneszedző sosem tétlenkedik, folyamatosan keresi az új lehetőségeket.

Fotó: ParadEyes Photo / Greksa Hajnalka

Bérces Zsuzsival vagy ahogy sokan ismerik, „FitMom", többen találkozhattak már a Gárdonyi Géza Művelődési Házban, ugyanis itt  izzasztja meg rendszeresen a lelkes fehérváriakat. A pörgős, céltudatos edzőnő több szállal is kapcsolódik Hírlapunkhoz – 10 évvel ezelőtt volt a nap és hónap lánya is –, így nem véletlen, hogy elsőként értesültünk a hírről.

Bérces_Zsuzsi_Fitmom_Plázs_izzasztó pillanatok
Bérces Zsuzsi egy igazi energiabomba, edzései nagyon népszerűek a fehérváriak körében
Fotó: ParadEyes Photo / Greksa Hajnalka

Először is kalauzolja el kérem az olvasóinkat: Mit jelent pontosan a Beach Fitness Fesztivál, miért különleges?

– Az év legnagyobb balatoni fitnesz és sport fesztiválja, amely minden évben Siófokon a Plázson kerül megrendezésre. És ami a legjobb, hogy teljesen ingyenes esemény a sport szerelmeseinek, csak a strandbelépőt kell megváltani. Idén is rengeteg izgalmas és persze izzasztó program vár a strandolókra, érdeklődőkre, hogy magamat már ne is említsem (mosolyog).

Hogyan jött ez a lehetőség, mit jelent Önnek, hogy ott lehet Siófokon?

– Nagyon sokat! Már gyerekkoromban is szerettem mozogni, de főleg táncolni, a zumba pedig már több mint 13 éve beszippantott, de gyakorlatilag bármilyen mozgásforma érdekel, ami kikapcsol és amivel örömöt szerezhetek a vendégeimnek. A kérdésre visszatérve, örülök a megkeresésnek, hiszen a fitnesz iskolával, ahol dolgozom, már évek óta ott vagyunk a rendezvényen, saját kisszínpaddal, többféle edzésformával, ám most személyesen engem kerestek fel, hogy lenne-e kedvem a nagyszínpad órarendjében részt venni. Természetesen azonnal igent mondtam, és kértem, hogy a Strong Nation programot képviselhessem.

Bérces_Zsuzsi_Fitmom_Plázs
Pörgős, és céltudatos nő, pontosan tudja, hogy honnan és hová tart
Fotó: ParadEyes Photo / Greksa Hajnalka

Önt ismerve tudjuk, hogy izzasztó pillanatokban nem lesz hiány! Mivel készül, egyedül vagy többedmagával lép fel?

– A Strong Nation program egy igen összetett és kihívást jelentő mozgásforma, saját testsúlyos interval edzés, ahol a zene nem csak a háttérben van jelen, hanem irányítja a mozdulataidat és a gyakorlatsorokat. Az ilyen rendezvényen mindig hívok magam mellé kiváló kollégákat, idén sem lesz másként. Borda Zsolt, Kóródiné Varga Krisztina és Nemes Mónika Strong nation edzők fogják segíteni a munkámat, hogy minden tökéletes legyen. Szeretek velük együtt dolgozni, hiszen mindhárman profik, szeretik a programot, így úgy gondolom méltó kis csapattal állunk színpadra augusztus 10-én. 

Cikkünk végén pedig hoztunk egy kis hangulatvideót Bérces Zsuzsi farsangi órájáról, amikor mindenki táncra perdült a Gárdonyiban!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!