Bulvár-celeb

2 órája

Pataky Attila megállítja az esőt: meg is mutatta, hogyan

Az Edda Művek frontembere 30 éve tiszteletbeli táltos, és ennek hasznát is vette a koncertek előtt.

MW

Pataky Attila

Forrás: MTI / MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Az énekes budajenői otthonában látta vendégül a Mokka stábját. Pataky Attiláról kevesen tudják, hogy hosszú ideig táltosiskolába járt, és az élet fontos kérdéseiben máig kikéri a természetfelettiek véleményét. 

Az Edda Művek frontembere egy segédeszköz segítségével, a kertjében lévő szobrokon próbálta meg szemléltetni a nézőknek, hogy az élettelennek hitt tárgyaknak is van aurájuk, sőt, sokkal nagyobb, mint az embereké.

 A zenész, ha egy-egy helyzetben nem tudja, mit tegyen, leül egy különleges kőre szobrász barátja alkotásaival szemben, és néhány percet eltölt ott – derül ki a Tények.hu cikkéből. 

Körülbelül egy héten belül, egyszer csak séta közben »pakk«, megérkezik a válasz

– árulta el Pataky Attila, aki megmutatta azt a táltosdobot is, amellyel az esők szellemével szokott kapcsolatba lépni. 

Az énekes azt állítja, többször is szüksége volt erre a hangszerre. „Nagyon sok koncertet mentettem meg ezzel” – magyarázta.

Pataky Attila szerint régen a táltosoknál egységben volt a tudás, ám elérkezett a megosztottság ideje, ma pedig már a nihil korszakát éljük. Meggyőződése, hogy jelenleg az a magyarság és az emberiség feladata, hogy fényt és szeretetet tudjon felmutatni.

 

 



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!