Bulvár-celeb

2 órája

Kiderült: ezért az olimpikonért őrülnek meg a nők

A török sportoló belopta magát a női szívekbe.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Christian Bertrand

Yusuf Dikec török sportlövő történelmet írt a 2024-es olimpián. A nyugalmazott csendőr belopta magát a női szívekbe. Tehetségével, sármjával és lazaságával belopta magát a női szívekbe Yusuf Dikec török sportlövő. A Török Csendőrség 51 éves, nyugalmazott altisztje zsebre dugott kézzel nyert ezüstérmet a 2024-es párizsi olimpián - írja a Bors.

„Nem akartam azt a sok felszerelést”

Dikec speciális felszerelés nélkül, csak egy sima dioptriás szemüvegben, a bal kezével a zsebében lőtt és ezzel ezüst érmet nyert a 2024-es olimpián. A török James Bond, ahogy sokan nevezik történelmet ért, hiszen megszerezte Törökország első érmét olimpiai lövészetben.

Két szemmel lövök, a legtöbb lövész az egyikkel. Szóval nem akartam azt a sok felszerelést. Két szemmel lőni szerintem jobb. Sokat gyakoroltam, így nem volt szükségem a felszerelésre

– mondta Dikeç a Radyo Gol török ​​rádiónak . „A zsebre tett kézzel való lövöldözésnek semmi köze a művésziséghez. Motiváltabb vagyok és kényelmesebben érzem magam lövés közben” – mondta, hozzátéve, hogy ez a póz valójában a test egyensúlyba hozataláról, valamint a fókuszálásról és a koncentrációról szól.

„Szuper szexi ez a pasi”

Dikec olimpiai szereplésével felrobbantotta az internetet. Sokan azzal viccelődnek, hogy ő valójában egy bérgyilkos, vagy titkos ügynök, de olyanok is akadnak, akik szerint csak besétált az olimpiára egy közeli kocsmából, hogy lőjön egyet. A női szíveket pedig kétségkívül meghódította.

A török sportlövőről készült fotók és videók alatt rengeteg magyar nő fejezi ki imádatát.

„Engem is célba vehetne.” „Szuper szexi ez a pasi” - és ehhez hasonló hozzászólások árasztják el a kommentszekciókat.

Dikec ügyel arra, hogy a magánéletét ne hozza nyilvánosságra. Az Instagram-fiókjából azonban az látszik, hogy szereti a cicákat és imád utazni. 

Turkish Olympic silver medalist shooter Dikec returned home
Yusuf Dikec
Fotó: Anadolu via AFP

Sármos és tehetséges

Dikeç számára nem idegen a lövészet: a 2024-es párizsi az ötödik olimpiája, előtte 2008-ban, 2012-ben, 2016-ban és 2020-ban is képviselte Törökországot. Több világ- és Európa-bajnoki címet is nyert a különböző pisztoly versenyeken.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!