Szép otthon

2018.01.09. 10:00

Könnyedség és bohém elegancia a lakásunkba is

A divat szerencsére változatos, a lakberendezésben párhuzamosan sokféle stílus vált trendivé – a lakásunkat így a saját egyéniségünkhöz is könnyebben szabhatjuk.

Gábor Gina

bohém elegancia

Ha azt mondjuk, „bohém sikk”, mindenki a színes, laza, hippis öltözékekre, virágos mintájú ruhákra, jópofa kaftánokra, puha kalapokra gondol.

De nemcsak az öltözékünket jellemezheti ez a bohém sikk, hanem a lakásunkat is. Amennyiben kedveljük ezt a lazább stílust, akkor színes kárpittal, mintás takarókkal, keleties szőnyegekkel, sok-sok párnával egy-egy különleges színű bútorral tehetjük otthonossá a lakásunkat, amelyben természetesen helyet kaphatnak a marokkói stílusú lámpák és a horgolt függönyök is. Fűszerezhetjük a látványt néhány bontott elemmel vagy újonnan lefestett bútordarabbal is. A hálószobába a bohém elegancia kedvelői szívesen választanak baldachinos ágyat is.

A szőnyegek, párnák kuckós otthont varázsolnak Fotó: Pinterest

Egy-egy jól megválasztott kiegészítő tovább fokozza a hatást: a színes párnákra rojtokat-bojtokat is lehet varrni, fali dekorációként pedig a fali szőttesek mellett nagyon mutatós egy-egy virágkoszorú is. Emellett a stílus kedvelői nagy levelű, látványos, zöld növényekkel is szívesen veszik körül magukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában