Frissen Fejérből

2022.02.16. 15:00

Tündérszépek 2022 - Szárneczky Fanni csak úgy ragyogott a kamerák előtt

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

Bagotai Zsanett

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők. 

A 22 éves Szárneczky Fanni jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetem hallgatója, mellette pedig keményen dolgozik, halad a céljai felé és szeretne feljebb lépni azon a bizonyos ranglétrán. A versennyel már régóta szemezett, de ahogy mondja, hosszú út vezetett addig, míg végül ráklikkelt arra a bizonyos gombra. Régebben nem mondhatta el magáról, hogy túl sok önbizalma lett volna, köszönhető ez annak, hogy bizony elég sok bántó szó érte. Úgy érzi, az élettől kapott egy feladatot, hogy szeresse meg önmagát, és ne mások véleménye által alkosson képet a külsejéről. 

- Szerintem kifejezetten fontos, hogy egy nőnek legyen önbizalma, bele merjen nézni a tükörbe, és igenis ki merje mondani, hogy szép vagyok. Ha ez megvan, nyerhetünk egy olyan kisugárzást, ami majd mindenkit levesz a lábáról, de ami a legfontosabb, hogy boldogok lehetünk a bőrünkbe. A célom a versennyel, hogy ezt az üzenetet tudjam közvetíteni, és ha már csak egy embernél is célba ér, akkor boldog leszek. Ezen felül persze remélem, hogy továbbjutok a következő fordulóba, de inkább az út a fontos, nem a cél. 

 

Ha kedvet kaptál, és te is részt vennél egy életre szóló élményben még nincs késő jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában