Minden adott a kikapcsolódáshoz

2023.05.12. 13:00

Ingyenes sportolási lehetőség Sáregresen

Nem akármilyen multifunkcionális sportpályával rendelkezik Sáregres, ahol a tenisz, röplabda, lábtenisz, tollaslabda szerelmesei is aktívan tölthetik idejüket. Mint azt a polgármestertől megtudtuk, idén is várják a sportolni vágyókat a komplexumba május 10. október 14. között.

Kecskés Zoltán

A pálya még 2021-ben készült el és egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

Fotó: Önkormányzat

– Nagy öröm, hogy a sáregresi sportpályát idén is térítésmentesen használhatják az itt élők és a környékbeliek, ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen sportolási lehetőséghez.  Egy azonban fontos, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes időpontfoglalás szükséges a használatához. Mindezt megtehetik a foglalórendszeren keresztül, vagy munkaidőben a 06-25-509-130-as önkormányzati telefonszámon. Fontos kiemelni, hogy a sportoláshoz szükséges eszközökről (teniszütő, teniszlabda, röplabda, tollas ütő) a játékosoknak maguknak kell gondoskodniuk, a pályán nincs lehetőség eszközök kölcsönzésére. A létesítmény a szezonban (május 10.-október 14.) hétfőtől szombatig minden nap 8.30 és 19.30 óra között látogatható! Mindenkinek kellemes kikapcsolódást és jó sportolást kívánok! – nyilatkozta a feol.hu-nak, Albertné Tiringer Mária polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában