Gazdikereső

2024.05.08. 18:50

Bonifác, Cinkos, Masni, Medi és Bodza– mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Fiatalok, szépek és elevenek. Íme egy csapat az ASKA kölyökbrigádjából, akik arra vágynak, hogy szerető gazdi mellett cseperedjenek fel.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Bonifác nagyjából egy éves keverék kisfiú. Jelenleg több társával él együtt, ezért akár másik kutyus mellé is örökbefogadható. Nyugodt természetű és könnyen kezelhető, de azért van még mit tanulnia.

Bonifác
Fotó: ASKA

Cinkos szintén egy egy éves körüli keverék fiú, aki már csak korából adódóan is nagyon játékos és eleven. Ő is társaival él együtt, ezért csakugyan ajánlják másik kutya mellé, de többtagú családban is megtalálná a helyét.

Cinkos
Fotó: ASKA

Masni egy körülbelül egy éves keverék lányka, valódi szeretetbomba: aktív, játékos, élénk és imád mindenkit. Mellette biztosan nem fog a gazdi unatkozni. Tanítani azért kell, de a figyelemmel és koncentrációjával sincs problémája.

Masni
Fotó: ASKA

Medi egy nagyjából egy éves hölgy. Önfejű és szereti, ha a figyelem középpontjában van, ezért mindenképpen olyan gazdira van szüksége, aki sok időt tud rászánni. Egyébként tanulékony és jól kezelhető, csak türelem kell hozzá.

Medi
Fotó: ASKA

Végül pedig Bodza, aki némileg kilóg a kölyökbrigádból a maga négy évével, de ő is szerető gazdit keres. Régóta a menhely lakója, de ennek ellenére félős, nem tudni mi történt vele bekerülése előtt. Nehéz a helyéről kimozdítani, mert ott érzi magát biztonságban, de amikor sikerül, akkor nagyon felszabadult és a sétát is kedveli.

Bodza
Fotó: ASKA

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában