Gazdikereső

2024.05.13. 14:30

Lee-Roy, Bambi, Hádész, Csele, Pabló és Sipirc – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Újabb hat ASKA lakó várja, hogy eljöjjön a gazdisodás napja.

Déri Brenda

Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Lee-Roy egy ivartalanított keverék fiú, aki a becslés szerint 2021 év végén született. Csendes és nyugodt természetű tacskó jellegű kutyus. Szereti a társaságot, legyen az kétlábú vagy négylábú. Könnyen kezelhetősége miatt gondozói akár kezdő kutyás gazdiknak is ajánlják. 

Bambi
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Bambi egy másfél esztendős tacskó méretű kislány, aki szerencsére már levetkőzte a kezdeti félénkséget és bizalmatlanságot. Ő is szereti ebtársai közelségét, akárcsak azt, ha valaki foglalkozik vele. Egyébként roppant türelmes és békés teremtés. 

Hádész
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Hádész egy nagytestű kutya, aki nemrég töltötte harmadik életévét. Jó kiállású, figyelmes és szereti az embereket. Bár első ránézésre nem túl barátságos az ábrázata, ez ne tévesszen meg senkit, Hádész egy szeretetre éhes és méltó kutyus. 

Csele
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Csele egy nagyjából két éves ivartalanított keverék legény, aki nagyon játékos és eleven. Idő, energia és türelem kell hozzá, de megéri, mert cserébe ő is megadja, amit kérnek tőle. Figyel és igyekszik teljesíteni az elvárásokat, de azért a tanulás neki sem árt. 

Pabló
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Pabló egy belga juhász fiú, aki szintén másfél éves lehet. Kissé bizonytalan és elveszett volt a menhelyre kerülésekor, de most már jól lehet vele dolgozni az ASKA önkéntesei szerint. Érdekesség talán, de a férfiakat jobban kedveli, mint a hölgyeket. Fajtájból adódóan rengeteg lehetőséget rejt magában, amit kár lenne kiaknázatlanul hagyni, ehhez azonban rengeteget kell foglalkozni vele.

Sipirc
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Végül pedig jöjjön Sipirc a puli, uszkár jellegű 3 éves lány. Kedves és jó lelkű, viszont kissé magányos, amióta a kölykeit örökbefogadták, így bizonyára sokat segítene a kedvén, ha végre ő is gazdira lelne. 

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában