Boldogság lengte körbe Nagykarácsonyt

2024.06.20. 12:30

Fridrich-Czinkóczi Kata: Lovas élményt minden gyermeknek!

A hagyományhoz híven a Ma No Ka - Tanya csapata idén is meglepte Nagykarácsony község óvodásait és iskolásait egy kis lovaglással.

Kecskés Zoltán

Az állati szeretet varázsa: a gyerekek nagyon élvezték a lovaglást!

Fotó: Ma No Ka - Tanya

– Idén már harmadik éve, hogy még nyári szünet előtt felajánlottuk az Örökzöld Óvoda gyermekei számára az ingyenes pónilovaglást – tudtuk meg Fridrich-Czinkóczi Katától, a tanya háziasszonyától, aki hozzá tette, tavaly már a nagyobbak sem maradtak ki a jóból, hiszen a céljuk egyértelmű: megszerettetni a lovakat és a lovaglást.

A képen Fridrich-Czinkóczi Kata és férje, Fridrich Norbert.
Fotó: Ma No Ka - Tanya

– Az óvodások mellett a helyi Szent Miklós Általános Iskolába is ellátogattunk két szuper lovacskával. Nagyon élvezték a lehetőséget, kicsik és nagyok örömmel próbálták ki a lovaglást. Volt aki többször is fordult – teszi hozzá nevetve – Az iskolába férjemmel, Norbival látogattunk el, míg az óvodában lelkes bértartónk Horváth-Péntek Nóra volt segítőm a pónik körül. Jövőre ismét számíthatnak ránk a gyerekek!

Végül megtudtuk azt is Katától, hogy a nyári szünetben is készülnek heti programokkal, ráadásul július 7-én egy igazán izgalmas western workshop is megrendezésre kerül a Ma No Ka - Tanyán,  a lovasnapon megismert  Rencs Tibor közreműködésével. Részletek Fridrich-Czinkóczi Katánál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában