Különleges vendég

2024.06.06. 19:00

Őfelsége III. Károly király személyi séfje érkezik Kápolnásnyékre

Különleges vendéggel beszélget Kápolnásnyék hamarosan nyíló új helyén Ocsenás Katalin protokollszakértő és Tihanyi Tamás újságíró: III. Károly király személyi séfje érkezik.

S. Töttő Rita

Exkluzív beszélgetésre hívta őfelsége III. Károly király személyi séfjét Ocsenás Katalin protokollszakértő és Tihanyi Tamás újságíró, akik június 14-én 18 órától fogadják a vendégeket a Halász-kastély hamarosan nyíló Kastélykert Étteremben. A beszélgetőtárs Villám Attila, akit személyesen II. Erzsébet királynő vett fel, és akinek utolsó munkája Károly király koronázási vacsorája volt.

A szervezők így mutatják be Villám Attilát, akinek angol titulusa „Executive Head Chef at St James's Palace”: „ egy olyan fiatalember, aki Kecskemétről indult, és eljutott a Royal Dining Room-ig, majd két évtized után  idén tavasszal ideköltözött a Velencei-tó partjára. Ennek okán köszöntjük most őt és beszélgetünk vele királyokról, ceremóniás vacsorákról, szabályokról, a royal protokollról.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában