Különleges program

2024.08.28. 19:30

Velencei-tó: látássérültek sárkányhajóztak (galéria)

Sárkányhajózásra hívták a látássérülteket a Velencei-tóra szerdán. A VVSI agárdi vízi telepére invitálta a résztvevőket a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Különleges programra hívta a Látássérültek Regionális Közhasznú Szervezete, a LÁRKE az egyesület tagjait és önkénteseit augusztus 28-án, szerdán: sárkányhajózni mehettek a résztvevők a Velencei-tóra. A Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) agárdi telepén gyülekezett a látássérültekből és önkéntesekből álló kis csapat.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

– Nyári klubnap keretében jöttünk a tópartra, hogy sárkányhajózzunk egyet. A legtöbbünk még sosem próbálkozott a hajózással, evezéssel, így szinte mindannyiunknak újdonság lesz – árulta el a feol.hu-nak Németh Éva, a LÁRKE vezetője, aki, mint hozzátette, az egyesület tagjaival rendszeresen szervez a tagoknak klubnapokat, életmód- és szabadidős eseményeket. – Gyakran összejövünk kirándulni, főzni, szalonnát sütni, de járunk színházba, fürdeni is – sorolta a nyár és az év közösségi programjait az egyesületvezető.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában