Frissen Fejérből

2024.06.20. 10:50

Baleset történt Kőszárhegy térségében

Rendőrségi információk szerint Kőszárhegy térségében egy tehergépjármű műszaki mentése miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a főváros felé közlekedőknek!

Bokányi Zsolt

Képünk illusztráció!

Fotó: police.hu

Egy korábban balesetet szenvedett tehergépjármű műszaki mentése miatt 2024. június 20-án időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani a gépjárművezetőknek az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében. Az elsődleges információk szerint egy tehergépkocsi és három személygépkocsi ütközött össze 2024. június 20-án 8 óra körüli időben az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 74-es kilométerszelvénynél, Kőszárhegy térségében. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom. A baleset következtében több kilométeres torlódás alakult ki. Kérjük az arra közlekedőket, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!