Kék hírek

2 órája

Elkapták a vértesacsai tolvajt

Egy üzlet ajtaját felfeszítette, az üvegét betörte, majd a hátizsákjába pakolt különféle termékekkel távozott. A rendőrök négylábú társuk segítségével elfogták. – számol be a Fejér vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Feol.hu

Forrás: Fejér vármegyei rendőrség Facebook oldala

Lopással gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2024. július 31-én Vértesacsán. A 35 éves elkövető a gyanú szerint egy nappal korábban az éj leple alatt bejutott a település egyik üzletébe, ahonnan különféle termékeket pakolt a hátitáskájába, majd távozott. A férfi a kihallgatásán elismerte a bűncselkemény elkövetését. Állítása szerint nehéz anyagi helyzetbe került, és jó ötletnek tűnt, hogy betöréssel szerez meg bizonyos dolgokat. Otthon egy maszkot készített magának, fejére sapkát húzott, majd feszítővassal és hátizsákkal indult el a kiszemelt helyre a zsákmányért. Tettét utóbb megbánta, és úgy nyilatkozott, hogy szeretné megtéríteni a kárt. A Bicskei Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított. – olvasható a bejegyzésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!