Egy átlagosnak induló hétvége

2 órája

Két család vitája fajult bűncselekménnyé Ercsiben (videó)

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre augusztus 10-én 13 óra 12 perckor arról, hogy Ercsiben, az Egressy utcában többen rátámadtak a családjára, és gáz-riasztó, valamint gumilövedék kilövésére alkalmas fegyverrel bántalmazták őket. A támadók két személyt megsebesítettek, majd elmenekültek.

Feol.hu

Forrás: police.hu

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek közreműködését kérték a tettesek elfogásához. Az adatgyűjtés során világossá vált, hogy két helybéli család közötti vita váltotta ki az erőszakos támadást. Az elkövetőket végül összehangolt akcióban augusztus 11-én, nem sokkal 12 óra után a 6-os főútnál fogták el. A rendőrök 17 férfit állítottak elő, közülük 15-ot őrizetbe is vettek, elszámoltatásuk jelenleg is folyik. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt kell felelniük.

A rendőrök azon dolgoznak, hogy a támadásban részt vevő további személyeket is azonosítsák és elfogják. – olvasható a police.hu oldalon.

Forrás: police.hu
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!