ovisok adtak műsort

2018.06.10. 09:02

Húsz éves a seregélyesi Élő Ősz Nyugdíjas Klub

Az Élő Ősz Nyugdíjasklub 20. születésnapja alkalmából tartottak szombaton ünnepséget a seregélyesi Művelődési Házban.

Sági Zoltán

A seregélyesi ovisok szórakoztatták a hallgatóságot Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

A rendezvényen részt vett a település polgármestere, Horváth Sándor. Jelen volt továbbá Rubina Sándor, a Nyugdíjas Szervezetek „Életet az Éveknek” Országos Szövetsége elnökhelyettese és Greskó Gáborné, a Nyugdíjas Szervezetek „Életet az Éveknek” Fe­jér Megyei Szövetsége elnöke, aki a soponyai nyugdíjas fellépőkkel érkezett a születésnapi eseményre. Mint elmondta, örömmel jönnek mindig, hiszen igen jó a kapcsolat a települések nyugdíjasszervezetei között. Sándor Andrásné Magditól, az Élő Ősz Nyugdíjasklub volt alelnökétől megtudtuk, hogy a 20. születésnapi ünnepségre meghívott települések listájára azok a nyugdíjasklubok kerültek fel, amelyekkel az utóbbi időszakban a legélénkebb volt a seregélyesiek kapcsolata. A megnyitón külön üdvözölték a művészeti tagozat iskolásait és a színjátszók csoportját.

A seregélyesi ovisok szórakoztatták a hallgatóságot Fotó: Koppán Viktor / Fejér Megyei Hírlap

A kezdeteket felidézve elhangzott: 1998. február 3-án 57 nyugdíjas vett részt az Élő Ősz Nyugdíjasklub megalapításában. A húsz év alatt a klub 27 tagot veszített el, akikről a rendezvény elején rövid műsorblokkban emlékeztek meg a szervezők és a résztvevők – a távozottak nevének felsorolásával.

A programdús délelőtt folyamán Seregélyes, Soponya, Mór, Nagylók, Nagyvenyim és Sárkeresztúr dalkörei és néptánccsoportjai, illetve egyéni versmondók és énekesek szórakoztatták a hallgatóságot. A rendezvényen a fiatalság színeit a seregélyesi óvodások tán­c­csoportja és a művészeti iskolások képviselték.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában