ÉVÖSSZEGZŐ

2019.12.23. 11:30

Betontömb zuhant a kisfiúra és a szennyvíziszap – Ezeket olvastátok júniusban

Az év végéhez közeledvén igyekszünk hónapokra lebontva összegezni, hogy mely cikkekre voltak a legtöbben kíváncsiak portálunkon.

feol.hu

Összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, mert ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a top hírek.

1. Tömegkarambol történt Fehérváron

Első cikkünkkel kivételt teszünk a közlekedési balesetek alól, mert ez a karambol jó időre megbénította a forgalmat az M7-esen. Hat autó ütközött össze, az egyik autó teljesen kiégett, az oltásról videót is készítettek a Katasztrófavédelem munkatársai. Három ember könyebben megsérült.

Fotó: Katasztrófavédelem

2. Forgalommal szembe hajtott be egy autós a körforgalomba Fehérváron (videó)

Egy népszerű közösségi oldalon találtuk a videót, melyben egy Suzukis a forgalommal szembe hajt be egy fehérvári körforgalomba. Nehéz elképzelni, hogy mi járhatott a sofőr fejében, hiszen nem igazán tudunk olyan körforgalomról, melybe balra is behajthatunk.

3. Csak azokat érinti a folyószámla zárolása, akik az elmúlt két évben nem használták azt

A terrorizmus és a pénzmosás elleni küzdelem egyik összetevőjeként a bankszámlákat ellenőrizték le a bankok június végéig. Aki nem igazolta, hogy az övé a számla, zárolhatták azt. A kérdés az egész országot lázban tartotta, így összeszedtünk minden tudnivalót a témával kapcsolatban.

4. Betontömb zuhant egy pusztaszabolcsi kisfiúra

Súlyos baleset rázta meg a pusztaszabolcsiakat júniusban, egy hat éve felrobbant ház romjainál játszott három gyerek, egyikükre rázuhant egy 100 kg-os betontömb. Közelben tartózkodó tornatanára emelte le róla a mázsás követ, s mentőhelikopter vitte el a kisfiút a Heim Pál Gyermekkórházba.

5. Megérkezett a vihar Fejér megyébe! Bőven akadt dolguk a tűzoltóknak

Június hónapban egymást érték a nyári zivatarok, záporok, nem véletlenül lett ez az ötödik legolvasottabb cikkünk. Népszerűségét annak is köszönheti, hogy Önöktől, Olvasóktól kaptunk rengeteg fotót és videót a megye különböző részeiről.

Fotó: olvasó

6. Több száz milliót csaltak ki egy fehérvári vállalkozótól

Egy testvérpár 2016-ban és 2017-ben felkeresett egy székesfehérvári vállalkozót azzal, hogy hátrányos helyzetű és kisebbségekkel foglalkozó egyesület elnökeként, egy úgynevezett zöld üveggyár létesítésére irányuló pályázati támogatás elnyeréshez segítséget tud nyújtani. Négyen dolgoztak együtt, s így 366 milliót csaltak ki a vállalkozótól. A házkutatások során a rendőrség lefoglalt készpénzt, ékszereket, festményeket, luxusautót. Pénzmosás és csalás miatt indult ellenük eljárás.

Fotó: police.hu

 

7. Rekord gyorsasággal kapták el a férfit, aki videóban gyilkossággal fenyegetőzött

Egy videó hamar körbejárta az internetet, amiben egy fiatal férfi azzal fenyegetőzik késsel a kezében, hogy az első embert megöli, akit meglát az utcán. Az ügyeletes rendőrök hamar kinyomozták a férfi kilétét, és utánaeredtek: egy órán belül el is kapták a fiatalt, akinél a kést is megtalálták.

8. Szuperföld szennyvíziszapból – Mesterséges talajt készítenek Fehérvár határában

Júniusban jöttek az első hírek: állandóan bűz van a Zámolyi út környékén. És elviselhetetlen. Utánajártunk, és kiderült: szuperföldet hoznak a határainkon túlról is, mely ugyan jót tesz a földnek, az emberi orroknak azonban kevésbé.

9. A sóstói repülőkísérleti telep emlékművét találták meg

A sportrepülősöknek állítottak emléket a Horthy-korszakban, melynek darabjait aztán egy buszöbök kialakításánál találták meg az útépítő munkások a Vásárhelyi úton.

10. Megye I: lehet, hogy egy komoly múlttal rendelkező csapat eltűnik a futball térképéről

Utolsó hírünk a sport témaköréből érkezik: befejeződtek a megyei I. osztály küzdelmei, így évértékelőt tartottak az edzők. A martonvásári csapat nehéz kezdés elé nézett, kevés játékossal és még kevesebb pénzzel tudtak csak pályára lépni.

Olvasta már a többi, 2019-es összegzőnket?

Január TOP 10

Február TOP 10

Március TOP 10

Április TOP 10

Május TOP 10

Június TOP 10

Július TOP 10

Augusztus TOP 10

Szeptember TOP 10

Október TOP 10

November TOP 10

December TOP 10

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában