hordozható hűtőláda

2021.07.10. 15:30

Akkumulátoros adományokat adtak át a Fejér megyei mentők részére

Jégakkus hűtőtáskákat leköröző aktív működésű, vagyis szabályozható hordozható hűtőláda, hogy semmiféle forgalmi helyzet, semmiféle forróság ne tehesse tönkre a gyógyszereket, a sürgős Covid-teszteket.

Majer Tamás

Szögi Tibor, Shinya Ito és Reszegi Imre a gépek fölött

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

S lámpa, de nem akármilyen, hanem olyan, amely ötszázhatvan méterre is elvilágít. Azután autóporszívó a tisztaságért, remek pumpa a biztonságért, a jó keréknyomásért. Egyikből sem egy, hanem annyi, hogy Fejér megye tizenhárom mentőállomásának harminc mentőautója egyaránt kaphasson az új felszerelésekből.

Nos, ötmillió forint értékben adományozott szerszámcsomagokat és akkumulátoros eszközöket a székesfehérvári telephellyel működő Makita Kft. a mentősök számára. Az eszközöket pénteken adták át, az Országos Mentőszolgálat fehérvári mentőállomásán.

Shinya Ito cégvezető a találkozón arról beszélt, büszke, hogy ezután a mentők is használni fogják az eszközeiket. Megjegyezte, lévén helyben vannak, ha valamelyik gép használat közben meghibásodna, ők majd megszerelik.

Szögi Tibor, Shinya Ito és Reszegi Imre a gépek fölött
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szögi Tibor kereskedelmi vezető volt az, aki ismertette az eszközök jellegzetes tulajdonságait. Azután arról is szólt, kifejezetten örül annak, hogy ebben az esztendőben a mentőket támogatja a cégük.

Reszegi Imre vezető mentőtiszt köszönte meg az adományként kapott gépeket. Szavaiból kiderült, azért keresték meg a Makitát, mert a járványhelyzet alatt azt tapasztalták, hogy külső szolgáltatók nélkül nehézkes a mentőautók azonnali karbantartása. Az akkumulátoros eszközök révén még mobilabbak lesznek, mint eddig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában