Frissen Fejérből

2023.02.16. 11:24

Dupla öröm a párnak - két pályázat nyerteseit is kisorsolták

2015 óta vándorolnak Fehérvár bölcsői – merthogy mára hármat is eljuttatnak a szervezők az érintett családokhoz -, melyekben összesen huszonegy baba szundikált eddig békésen.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / FMH

A SZÉNA Egyesület a Családokért idén is eljuttatja a bölcsőket a családokhoz, közülük egyet a Házasság Hetéhez kapcsolódó pályázat egyik győztesének – ugyanis a házaspár ezen a pályázaton is nyert.

A SZÉNA Egyesület két pályázatot hirdetett a Házasság Hetéhez kapcsolódóan. Ezek eredményhirdetésére február 16-án, a Hiemer-ház házasságkötő termében került sor csütörtökön délelőtt. A pályázatok győzteseit Deák Lajosné, a család- és nemzetpolitikai ügyek tanácsnoka segítségével húzta ki Bálesné Elekes Rita, a SZÉNA elnöke. A jó házasság titka pályázaton ajándékcsomagot nyert Mayer-Heizinger Anita és Mayer Mihály, a Hívd randira a párodat pályázaton pedig Adorján Liza és Laczkó Balázs győzedelmeskedett. Ez utóbbi pár a korábbi vándorbölcső pályázaton is nyert, így nem csak egy vacsorameghívással, de egy Fehérvár bölcsőjével is gazdagabbak lettek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában