Fiatal lányokat szólítanak le

2023.02.12. 13:00

Streaming szolgáltató keresne szereplőket Dunaújváros utcáin?

Fiatal lányokat szólítanak le Dunaújváros utcáin – erre figyelmeztetik egymást a szülők egy, a közösségi médián a városban élők számára létrehozott csoportban.

Baráth Eszter

Illusztráció!

Forrás: Pexels.com

A felhívás szerint az elmúlt napokban több kamasz lányt is leszólított az utcán egy fiatal nő azzal, hogy az egyik legnagyobb és legismertebb nemzetközi streaming szolgáltató új produkciójához keres szereplőket. A leírás alapján a nő kinézete is gyanús volt, és valljuk be, története sem túl életszerű. Bár sok fiatal tisztában van az ilyen helyzetek veszélyeivel és valótlanságával, bőven akadnak olyanok is, akik reménykedve a nem mindennapi lehetőség megvalósulásában nem tudják felmérni a történtek súlyát.
A történtekkel kapcsolatban megkerestük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, akiktől arról érdeklődtünk, érkezett-e bejelentés hasonló esettel kapcsolatban, valamint tanácsokat is kértünk a szakemberektől arra az esetre, ha egy fiatal ilyen szituációba keveredik. Cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ a rendőrségtől, amint megérkezik, természetesen közöljük azt.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában