Személyi sérülés nem történt

2023.03.01. 12:10

Vaddisznót gázolt a Bicskére tartó autóbusz

Február utolsó napjának estéjén egy, az út szélén álló autóbusszal találkozhattak a 811-es számú úton közlekedők. A jármű környékén helyszínelés zajlott, amelynek ideje alatt csak az egyik sávot használhatták az autósok.

Baráth Eszter

A helyszínelés alatt csak az egyik sávot használhatták a közlekedők

Fotó: Baráth Eszter

Azok, akik rendszeresen közlekednek a Székesfehérvárról kivezető 811-es számú úton, pontosan tudják, hogy rengeteg vad kel áll sötétedés után az úttesten. Így feltehetően sokaknak, akik látták az út szélén veszteglő autóbuszt február 28-án, az első gondolatuk az volt: vadgázolás történt.

Az esetről megkérdeztük a Volánbusz Zrt.-t. Tájékoztatásuk szerint 20.00 óra előtt a Székesfehérvárról Bicskére tartó autóbuszjárat a 811-es számú úton, Csala közelében – az autóbusz-vezető lassítása ellenére – elgázolt egy vaddisznót. – A jármű nem csúszott le az útról, csak a helyszínelés miatt húzódott az út szélére. Személyi sérülés nem történt – közölte kérdésünkre a vállalat. 

A járaton mintegy 20 fő utazott, akiknek továbbszállításáról részben egy, nem a társaság üzemeltetésében lévő gépjármű gondoskodott, az utasok másik része pedig az egy órával később érkező, következő járattal haladhatott tovább. A szolgáltatót arról is kérdeztük, milyen kár keletkezett a járműben, tájékoztatásuk szerint az autóbusz csupán kisebb sérülést szenvedett, amely a közlekedésben nem befolyásolja.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában