Felhívás

2023.05.14. 16:00

Várják a lakosok javaslatait az idei elismerő címekre Gánton

A gánti önkormányzat idén is szeretné átadni a Gántért, a Gánt tiszteletbeli polgára, valamint a Szebb Gántért díjakat, amire várják a lakosság javaslatait is.

BB

A tavalyi Gántért díjat Mécs Csaba (j) kapta, mellette Krausz János polgármester

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Az elismerések magyar és nem magyar állampolgár részére egyaránt adományozhatók, élő, vagy elhunyt (posztumusz) személyt is illethetnek. A kitüntetéseket a község kulturális, sport és művészeti értékeinek megőrzéséért és gyarapításáért, gazdasági fejlődésének előmozdításáért, a Gánton élők és a településre érkező vendégek kapcsolatainak, együttműködésének erősítéséért, a helyi közösségi értékek ápolásáért és a helyi közélet színesítéséért végzett kiemelkedő teljesítmények elismeréséért adják.

A kitüntetésekre június 15-ig tehető javaslat, aminek tartalmaznia kell az önkormányzati kitüntetésre javaslatot tevő és a javasolt személy, vagy közösség nevét, lakcímét vagy székhelyét, elérhetőségét, továbbá a javaslattal érintett kitüntetés megnevezését és az indoklást.

Az írásbeli javaslatokat a Csákvári Közös Önkormányzati Hivatal (8083 Csákvár, Szabadság tér 9.) címére lehet beküldeni, személyesen a titkárságára bevinni, vagy az [email protected] email címre elektronikus levélben beküldeni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában