Nagy tömeg gyűlt össze

2023.07.09. 16:30

Sokan vettek részt a Bodajki Városnapon (galéria)

Sport, zene, főzőverseny, vásár és arcfestés is volt a Bodajki Városnapon. Minden korosztály megtalálta a magának való programot.

Palocsai Jenő

Fotó: Lakatos Róbert

Július 8-án tartották a Bodajki Városnapot, elsősorban a tó körüli területen.
A szokásosnál kicsit talán kisebb létszámmal, de annál nagyobb lelkesedéssel állt neki a hat csapat, hogy megmérkőzzön az első helyért a főzőversenyen.
Közben persze egyre több gyermek futkározott a legkülönbözőbb mintákkal az arcán, hiszen arcfestés sosem maradhat el.
A most először meghirdetett dartsversenyre is nagy volt az érdeklődés, 14-en vállalták fel a küzdelmet, hogy elnyerjék a trófeát.
Az ész sportja még ennél is népszerűbbnek bizonyult, így sokan ültek le a sakktáblák elé, bízva abban, hogy ők lesznek Bodajk bajnokai.
A foci természetesen nem csak a sportot űzőknek jelent izgalmat, hanem a nézők számára is, így a négy csapat küzdelmeit órákon át élvezhették az érdeklődők.
Egész nap jó idő volt, ami kitartott az esti programok idejére is. A koncertekre már jelentős tömeg gyűlt össze, így megtelt a színpad előtti tér hallgatósággal.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában