Már javában készülnek a szervezők

2024.01.11. 18:30

Már készül az EFOTT - bejelentették a 2024-es házigazdát

Már javában készülnek a szervezők az idei évi EFOTT-ra. A 24. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon bejelentették: az Óbudai Egyetem lesz a rendezvény 2024-es házigazdája.

S. Töttő Rita

A sukorói rendezvény helyszíne, amely most, télvíz idején pihenőidejét tölti

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Itt lesz Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana és a Punnany Massif is a 2024-es sukorói EFOTT fesztiválon, amelynek házigazdája az idei évben az Óbudai Egyetem. Lasztovica Gábor, a rendezvény ügyvezetője  és Rácz Ervin, az Óbudai Egyetem oktatási rektorhelyettese a legnagyobb hazai felsőoktatási szakkiállításon, az Educatio-n jelentette be a hírt.

Az EFOTT idén július 10-e és 14-e között várja a fiatalokat, jelenlegi vagy egykori egyetemistákat egyaránt. Ahogy az minden esztendőben lenni szokott, idén is lesz tematika, amely köré a programokat építik. Ez – áll az EFOTT közleményében - a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása lesz.

 A rektorhelyettes így fogalmazott a rendezvény kapcsán: „Az idei fesztiválon a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása kerül középpontba. Ezek az alapértékek rendkívül fontosak az Óbudai Egyetem számára és biztosak vagyunk abban, hogy a fiatalok számára is nagy jelentőséggel bírnak”. Hozzá kapcsolódva, Lasztovicza Gábor elmondta: „Az EFOTT és a tulajdonosi jogokat gyakorló HÖOK azon dolgozik, hogy egész évben izgalmas programokat kínáljon és értéket teremtsen a fiatalok számára. Együtt éljük át az összes meghatározó élményt, az egyetemi ponthatárok kihirdetésén át az első, igazi egyetemi életérzést adó rendezvényig, az EFOTT fesztiválig”.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában