Képviselő-testületi ülés

2024.03.26. 15:41

Álláspályázat kiírásáról és iskolai átszervezésről is dönt a testület

Nyílt képviselő-testületi ülést tart Ercsi önkormányzata március 26-án, kedden 17 órától a polgármesteri hivatal tanácstermében.

Héjj Vivien

Ezúttal tizenhét napirendi pontot tárgyal a testület, melynek tagjai elsőként a sportegyesületek és civil szervezetek támogatási kérelméről döntenek, majd szavaznak többek között az Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár 2023. évi tevékenységéről szóló beszámolójának és az önkormányzat 2024. évi közbeszerzési tervének elfogadásáról is.

Döntés születik továbbá az Ercsi Egészségház Társasház alapító okiratának és házirendjének elfogadásáról, valamint az önkormányzat intézményvezetői álláspályázat kiírásáról dönt az Ercsi Hétszínvirág Óvodát érintően. Szavaznak a képviselők a Dunaújvárosi Tankerületi Központ által fenntartott Eötvös József Általános Iskola átszervezéséről, valamint az avar és kerti hulladék égetésének szabályairól szóló rendelet módosításáról is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában