Molnár Krisztián: NEM “Árad a Tisza”! Egyszerűen csak befürödtek…

2024.05.08. 10:34

Befürdött a Tisza a Gaja partján

Mint ismert, nem indul a megyei közgyűlési helyekért a Tisza Párt, amiről a párt vezetője úgy írt, bár mind a tizenkilenc megyében összegyűjtötték a megyei közgyűlési listás választáson induláshoz szükséges aláírásokat, de magyarok „bizalmának megőrzése„ érdekében nem indulnak. Ebbéli kijelentésre reagálva a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke bejegyzésében határozottan cáfolta ezt az állítást, hiszen nem volt meg a szükséges aláírás Fejérben.

Kecskés Zoltán

Nem tudott megyei listákat állítani a Tisza Párt, Fejérbe is beletört a bicskájuk. Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke bejegyzésben reagált.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

– Tegnap délutánra bebizonyosodott, hogy a Tisza Párt április 20-óta, 18 nap alatt, tegnap délutánig bezárólag, Fejér vármegye összes választópolgára tekintetében (kivéve a  két megyei jogú város lakossága) nem tudott 1154 db érvényes aláírást összegyűjteni és vármegyei listát állítani Fejérben, így nem indulhat a június 9–i vármegyei közgyűlés választáson – jelentette ki Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke szerda reggeli bejegyzésében  a Tisza Párt közleményére reagálva, majd hozzátette: – Persze, hallottuk a tiszai kommunikációt, meg van nekik a kellő számú aláírás, de kiderült számukra, hogy a “beépített emberek kerültek a listájukra, ezért nem adják le”, az igazság ezzel szemben az, ha már Tisza, csúnyán befürödtek! 

Molnár Krisztián rámutatott arra is, hogy ezzel szemben a a Fidesz-KDNP április 20-án reggel vette fel a vármegyei íveket és fél nap múlva 3600 aláírást adtak le a vármegye lista vonatkozásában. Zárszóként, így összegzett: – Lényeg a lényeg, vármegyénkben nincs árvíz-veszély, csupán egyeseknek nagy volt az úri mellény, de a “Vidéki Ember” tudta, kire kell adni támogató aláírását és tudja, hogy kiben bízhat, és ezért kinek adja megtisztelő szavazatát június 9-én. Fejérben is Csak a Béke, csak a Fidesz-KDNP!

A teljes bejegyzést ITT olvashatják el!
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában